10.29.2017

XIII JORNADA GRUP SANT JORDI (INSCRIPCIONS)

Benvolgut amic, benvolguda amiga,

Et fem arribar el programa definitiu de la XIII Jornada del Grup Sant Jordi de Defensa i Promoció dels Drets Humans, dels Equips de la Pastoral de la Política i de la Comunicació i de la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat que se celebrarà el proper dia 18 de novembre, dissabte, a l’Hotel Alimara de Barcelona (carrer Berruguete, 126).

Com ja us havíem anunciat, enguany el tema és “La comunitat”. Els dos ponents principal seran el bisbe emèrit de Sant Sebastià, Juan María Uriarte (“La comunitat eclesial”) i el sociòleg, escriptor i professor Salvador Cardús (“La comunitat humana”). Seran presentats pel periodista Antoni Batista i la secretària general de la Universitat Ramon Llull, Anna Berga Timoneda. A la tarda, després del dinar, farem la taula rodona, en què comptarem amb les experiències personals del capellà de Madrid,  Jorge de Dompablo, que treballa amb persones amb dificultats;  Mercè Soler, secretària del Centre de Pastoral Litúrgica, i Josep Manuel Vallejo, caputxí, arquitecte i teòleg. La moderació de la taula anirà a càrrec de Mar Galcerancoordinadora tècnica del Lloc de la Dona.

Tal com ja és tradició, participaran a la Jornada laics, laiques, religiosos i preveres d’altres diòcesis com Madrid, Vitòria, Bilbao i Castelló. Una vegada mes, insistim en la importància de crear xarxa i vertebrar complicitats per tal de construir un espai central de la nostra Església. La iniciativa de la Jornada representa un important esforç econòmic. Aquest any farem una doble modalitat: les persones que no poden assistir al dinar la inscripció mínima és de 15 euros (només el cafè costa prop de 9 euros) i les que es quedin a dinar pagaran 30 euros, menys del cost real. 

És imprescindible la inscripció prèvia per qüestions logístiques. Podeu fer-ho directament clicant a sobre la paraula següent, INSCRIPCIÓ, o també ho podeu fer clicant al requadre del final del programa que us adjuntem. Cal emplenar els camps i al final clicar en el botó que diu SUBMIT. Fins que no apareix en una nova pantalla de l’ordinador “S’HA REGISTRAT LA VOSTRA RESPOSTA” NO ÉS EFECTIVA. La inscripció es tancarà el dia 12 de novembre.

Ben cordialment,



Miquel Esquirol
Secretari
grupsantjordi@gmail.com