9.08.2006

La realitat supera de vegades la ficció

Avui el titular del Levante-EMV és esgarrifós. Mireu com se les fan alguns fills de regidors, en aquest cas del PP. « Hijos de ediles del gobierno de Xàtiva graban gamberradas y las difunden en Internet. Recogen burlas, cachetes y también petardos ante la casa del alcalde Rus” Fins ací el titular de la portada. Afig que el govern de la ciutat “papal” està en mans del PP (majoria absoluta). Si voleu visionar les imatges les podreu trobar a l’adreça http://effectmatrix.com No tinc paraules i, més encara, si recorde el que ha passat i passa amb l’obra Lorca eran todos de Pepe Rubianes (anit ho comentava breument al bloc).
Per la meua faena estic en contacte contínuament amb joves de 14 a 18 anys (3r, 4t d’ESO, 1r i 2n de Batxillerat) i, encara que és cert que la gran majoria no fan aqueixes coses, sí és cert que va penetrant a poc a poc el rebuig a Catalunya (recordeu la campanya antiproductes catalans de l’any passat), a la immigració (recordeu com presenta aquest tema, sobretot, Canal 9 –és la poca o molta televisió què veuen per informar-se, millor dit, desinformar-se, però elles i ells no ho saben-, etc.
No tinc ni varetes màgiques ni solucions finals per tals “problemes”. Però alguna cosa haurem de fer si no volem una societat cada dia més intolerant i un poquet feixista. No sé. Què en penseu?

Bon dia