9.09.2006

Jo, no sé vosaltres, sí vull el tripartit

1r Com que no vote a Catalunya, no em referesc al tripartit català (que també el vull) sinó al tripartit valencià: EU, BLOC i Verds. És l’única manera d’engrescar el votant valencià a aquestes altures de la partida (el PSOE té la seua feina i deixant-nos respirar ja fa prou –cosa que no podíem fer amb el govern del senyor del bigoti-). Us recomane la lectura dels tres articles que duu avui el Levante-EMV a les pàgines d’opinió. Per ordre de preferencia meua són: El canvi necessari de Francesc de Paula Burguesa, president de Valencians pel Canvi, El País Valencià necesita un pacte de país i progrés, d’Eliseu Climent, president d’Acció Cultural del País Valencià i, finalment, Serà d’esquerra… i verd, o no serà el 2007, de Joan Francesc Peris, co-portaveu d’Els Verds del País Valencià.

2n Albert Cano és un altre habitual de les pàgines del Levante-EMV. Avui escriu un article Educaciones, article que també us en recomane la lectura. Sols destaque una dada que no conexilla. El 6 d’abril de 2006, el jutjat núm. 7 de València dictà sentència per tal d’anul.lar la sanció imposada a un professor de matemàtiques de secundària perquè “suspenia massa”. Aquest professor va ser sotmés a un expedient sancionador per part de la conselleria que dirigeix el senyor Alejandro Font de Mora, forense de professió. Sense comentaris. El professor duia 20 anys ensenyant matemàtiques.

3r Com que ahir comentava els fets de Xàtiva, avui, com no podia ser d’altra manera (quant que m’agrada aquesta expressió del Moltho), el senyor alcalde diu que “a veure si un xiquet no pot tirar un petard en falles o pegar-li un carxot a un company”- I afig: “a mi el que em preocupa és que aquestes coses causen algun dany als xics, els cree algun trauma.” Pobretes criaturas!-dic jo.

4t Aquest és el País Valencià que tenim. I, com podeu veure als articles abans esmentats, és d’urgent necessitat fer el que estiga a les postres mans per canviar-lo

5é Endavant Rubianes! Aqueixa Espanta del PP que s’atreveix a dir NI UN DURO PER A UN IMPRESENTABLE (Francisco Granados, secretari general del PP de Madrid) no és la nostra i no és majoritària per sort.

Bon dia.

1 comentari:

Àlex ha dit...

Hola:
Vos convide a participar al bloc del tripartit valencià http://tripartitvalencia.blocat.com/
Moltes gràcies

Pere Boix
Politòleg