4.14.2006

Després d'un quants dies

Després d'uns quants dies sense passar per ací i dir alguna coseta, avui, vesprada de Divendres Sant -no puc oblidar que he tingut una formació catòlica, apostòlica i romana-, deixe un xicotet comentari.
Les vacances proven: les comencàrem ahir i continuaran fins al 24 d'abril (inclòs). M'he pres dos dies de descans intens: com es menja això?, perquè, des que "torní" de Barcelona que no he estat "persona". Vam caminar molt i vam recórrer a peu molts dels llocs que visitàvem. Pel que fa a la resta de dies de vacances, no sé encara què faré. Bo, sí, diumenge tinc una "paelleta" a Benimarfull -pàtria de l'insigne franciscà- i a partir de dilluns faré alguna eixida -aprofitant que la resta de mortals deuen estar ja a les seues respectives residències de treball-.
I per acabar una frase que he trobat navegant per la xarxa: Si quan menge ous em fa mal el fetge... aleshores, quan menge fetge em fan mal els ous? Contesteu-me... és un veritable problema de filosofia i no aqueixes coses de Plató i Aristòtil.
Bona vesprada.