5.21.2014

No només els agressors físics són culpables, Robert Martínez (LEVANTE-EMV, 20/05/2014)

Un representat públic deuria de vetllar per la seguretat dels ciutadans. Per això, el dit representant, ha de tenir una responsabilitat a l´hora de prendre les seues decisions. Aquest, ha de conèixer el seu poble, ha de conèixer als seus ciutadans i les diferents sensibilitats de les distintes persones que habiten el seu territori. 
Quan un representant del Govern autoritza una manifestació d´una organització violenta, de caràcter feixista, el mateix dia que hi ha convocada una trobada d´escoles en valencià, demostra no conèixer als seus ciutadans, demostra no conèixer el seu poble. O això vull pensar, ja que, del contrari, demostraria que ho va autoritzar a consciència del perill que suposava la confrontació d´un grup feixista amb una trobada on els xiquets i xiquetes gaudeixen d´un fet tan simple, i al mateix temps tan important, com la defensa de la seua llengua. 
La irresponsabilitat és màxima. Aquestos menors d´edat agredits són víctimes d´uns agressors, i no sols dels cafres que anaren a demostrar el seu anti-valencianisme protestant en contra de les Trobades. També són víctimes d´uns agressors indirectes, el Govern del PP, que no té la suficient capacitat per a poder aturar aquestos actes a temps. 
El nostre País demana un canvi profund. No podem aguantar més un Govern inepte que ens ataca dia rere dia. Aquestos si que deurien d´estar investigats per la justícia, però prefereixen perseguir piulades a les xarxes socials... Consideren delictes a Twitter, però no als seus despatxos. Canviem aquesta situació.

Sec. de Política Lingüística de Joventuts Socialistes