2.05.2006

Diumenge, 5 de febrer de 2006

A tota la Cristiandat se celebra el 3 de febrer sant Blai. A Potries hi ha festa grossa. Sant Blai va ser un bisbe que ha passat com a protector de la gola de les persones. Volia recordar-lo perquè, als que ens dediquem a aquesta feina d'ensenyar, molts dies acabem amb les goles fetes pols. I el mateix dia l'Església també celebra la festivitat de Sant Òscar. Aprofite per felicitar a tots els Òscar coneguts.
Bo, ja veig que això de divendres de passió no ho heu entés (bo, millor dit, Carlos te n'has anat per les rames... com sols fer). Sí que parlava de la feixugor de la nostra feina, però el títol feia referència a l'ús que en fa l'Església d'aqueixa expressió. Ara resulta que vaig a saber més que vosaltres que us partiu el pit per defensar la religió a l'escola i tantes coses més.
El cap de setmana tranquil.let.
I una altra qüestió que us propose... quin dia i a on ha eixit alguna cosa relacionada amb la neu i jo mateix? Qui m'ho sàpia dir... és que sap llatí (expressió que també es diu i que no sabreu entendre, o sí).
Fins demà, Àngel