2.26.2006

AHIR HI HAGUÉ MANI


Com tot el món deu saber ahir hi hagué "mani" a Madrid. Vaja per davant que les víctimes de terrorisme tenen la meua solidaritat. Però és que no pot ser, senyors del PP. Quin gustet han agafat a les "manis"!!! Com no van poder fer-ne quan eren jovenets, ara volen recuperar el temps perdut. Però, facen cas: compten bé els manifestants. Si no ho fan, un dia pot resultar que hi haja més manifestants (a les seues "manis") que habitants tenim a l'estat Espanyol. Miren, com els aprecie de veritat, els vaig a facilitar una pàgina que els compta de meravella. És http://manifestometro.blogspot.com Passen i veuran el piset.

I, per últim, ací he adjuntat una fotografia del futbolista del Barça ETO'O en solidaritat amb ell i amb totes i tots els que han patit algun atac de tipus racista. Res més...

3 comentaris:

DE TOT UN POQUET ha dit...

Mania, cap!!!! Sols que no es pot dir hui que u és un "pancartero" i demà ser-ho tu. Més coherència, senyors de la "derechona". I respecte al teatre o no de l'Eto'o no sé què dir-te, sols em sembla de molt mal gust no reconéixer que un atac racista és igual ací, a Gandia, a Monforte de Lemos, a Londres o a qualsevol lloc. Ja ho diu la saviesa popular (i en castellà) "NO SE PUEDEN PEDIR PERAS AL OLMO". A buen entendedor con pocas palabras bastan... Bona nit.

DE TOT UN POQUET ha dit...

No sólo faltaba eso. Cada jueves de mani... seréis pesados. Váyanse a la mierda, joder!!!!

DE TOT UN POQUET ha dit...

No es pot comparar una guerra amb un procés de pau després de 3 anys sense víctimes d'ETA. Va, llig si tens valor i reconeix el que és.