10.22.2015

ACPV-REUNIÓ

 Benvolguts, benvolgudes,

El curs passat la Secció de Política Lingüística d’ACPV va coordinar i redactar el document “Per una nova i efectiva llei d’igualtat lingüística. Principis bàsics i àmbits d’actuació pràctica”. El document va comptar amb l’adhesió de les universitats valencianes, i es va presentar en un acte amb la participació de les universitats el passat 11 de març.

Després, es va produir el canvi polític al País Valencià, i vam fer una reunió de treball de la Secció abans de l’estiu per a dissenyar una proposta de treball articulada sobre tres eixos:

1.- Oficina de suport pràctic i efectiu a càrrecs electes

2.- Observatori de la Llengua.

3.- Presentacions del document consensuat amb les universitats per comarques

4.- Oficina de Drets Lingüístics.

Ara, iniciat el nou curs, hem de continuar treballant per impulsar una política lingüística que ens permeta assolir noves passes endavant. Hem preparat, en base a les aportacions d’aquella reunió de juliol i les posteriors que ens han arribat, una proposta de conveni com a base per articular una Xarxa d’Ajuntaments pel Valencià, que volem presentar-vos.

Per això us convoquem a una reunió el proper dimecres 28 d’octubre a les 18,30h a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (Sant Ferran, 12, València).

Us pregue que em confirmeu la vostra assistència a la reunió al correu tonigisbert@acpv.cat

Gràcies

Toni Gisbert,
secretari d’Acció Cultural del País Valencià