7.25.2014

Primer aniversari de l’inici del ministeri episcopal de don Enrique Benavent a Tortosa (BISBAT DE TORTOSA)

Diumenge 13 de juliol es complia el primer aniversari de l’inici del ministeri episcopal a Tortosa de don Enrique Benavent.
Amb motiu de tal efemèrides la cadena ser de Tortosa va voler fer una entrevista al Prelat tortosí. Entre altre coses don Enrique comentava que coneix a tots els sacerdots diocesans; que pràcticament ha pogut parlar ja amb tots amb conversa personal i tranquil·la; que ja ha visitat gairebé totes les parròquies de la diòcesi; i que es sent molt a gust entre els sacerdots i els fidels que com a pastor diocesà té encomanats. Ressaltà que veu moltes realitats vives que donen esperança i té un bon grup de sacerdots joves que treballen bé i amb il·lusió.
A l’hora de mirar els reptes el sr. Bisbe va parlar de la pastoral amb joves, de la pastoral vocacional, de l’activitat de Càritas diocesana, de la cura als catequistes, de la pastoral laïcal i de les trobades i convivències que es fan amb infants, adolescents i joves.
Mons. Enrique Benavent va agrair l’ajuda de tanta gent i va encoratjar a continuar i incrementar el treball pastoral per trobar-se amb Déu i presentar Crist i el seu Evangeli a la nostra terra.