7.02.2014

MANIFEST EN SUPORT DE MÒNICA OLTRA

Amics i amgues,
Vos fem arribar el manifest en suport de Mónica Oltra, per si voleu signar-lo. Per a fer-ho, només cal que entreu en esta web i empleneu el formulari:www.manifestmonicaoltra.info
Després d’haver-se consumat la sanció a la diputada autonómica Mónica Oltra manifestem la nostra perplexitat i el nostre clar rebuig a aquest fet. Amb independència dels motius jurídics que, almenys, pareixen discutibles, la situació del País Valencià, l’evolució en els últims anys i la necessitat de recuperar la credibilitat de les institucions, la sanció és negativa des de qualsevol punt de vista, tensiona la societat i posa de relleu l’abús de poder que ha sigut la constant del PP, majoritari en els darrers lustres.
L’arbitrarietat de la decisió se torna més evident perquè contrasta amb la insuportable situació d’un òrgan parlamentari degradat pel PP, per l’absentisme dels seus dirigents i poblat durant anys per parlamentàries i parlamentaris imputats i sotmesos a gravíssimes sospites de corrupció. De la mateixa manera hi ha indicis racionals per a entendre que en l’origen del castic hi ha elements de caràcter personal per part del President de les Corts.
Que amb este panorama siga sancionada una Diputada que, precisament, s’ha destacat per denunciar la corrupció i el balafiament dels recursos públics i per acompanyar als sectors més oblidats i dèbils de la societat valenciana, és clamorosament contradictori amb la pràctica d’un Parlament democràtic.
Per tot això, expressem la nostra més enèrgica protesta per la sanció imposada i la nostra solidaritat personal amb Mónica Oltra
SIGNA EL MANIFEST