9.20.2013

Manifest de suport a la Vaga Indefinida del professorat de les Illes Balears (d'un correu electrònic)

El grup de suport a la Vaga de les Illes del País Valencià ha decidit obrir el manifest a tots els Països Catalans per tal que es puguen adherir entitats de tots els territoris.
Per adhesions al manifestvicent.mauri@intersindical.org

https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/970712_10201827208380181_1493992914_n.jpgPer això, fem una crida a la solidaritat activa amb la seua lluita, que també és la nostra, per una escola pública de qualitat i en català. En eixe sentit acordem:
Constituir una Comissió de Suport a la Vaga Indefinida, organitzar actes de suport amb les companyes i companys de les Illes Balears que servesquen per informar de la lluita i recaptar fons per a la seua continuïtat i animar a tots els claustres, consells escolars, entitats i plataformes a enviar escrits de suport i convocar accions de solidaritat als seus àmbits respectius d'intervenció.

ACTES DE SUPORT DEL CAP DE SETMANA SOLIDARI 27-29/S
Adjuntem un cartell mut que podeu fer servir per als actes del cap de setmana solidari del 27-29 de setembre. Recordam que la nostra proposta és obrir casals i ateneus i muntar actes els beneficis del quals es destinin a les caixes de resistència  i animar a tots els claustres, consells escolars, entitats i plataformes a enviar escrits de suport i convocar accions de solidaritat. Així mateix, pensam que aquests dies podem fer servir l'etiqueta #capdesetmanasolidari a més de la #vagaindefinidadocents. Vos demanam que ens ajudeu amb la difusió, tant de la iniciativa com del cartell mut. 
Gràcies.
Comitè de solidaritat amb la vaga de docents de les illes Balears - Nucli de Barcelona suportdocentsib@gmail.comCORREUS DE SUPORT:

CAIXES DE RESISTÈNCIA PER A LA VAGA INDEFINIDA DELS TREBALLADORS I TREBALLADORES DE L’EDUCACIÓ DE LES ILLES BALEARS.

Gestionada pel Sindicat de Treballadors de les Illes- Intersindical, i Enllaçats per la Llengua
STEI Intersindical, sindicat convocant de la vaga indefinida i del comitè negociador de la plataforma reivindicativa amb l’administració.
c/c 0081 0268 24 0001564159

cid:image004.png@01CEB49F.D38806B0
·         Fons únicament destinats als treballadors i treballadores en vaga.
·          
PER UNA EDUCACIÓ DE QUALITAT, INCLUSIVA I EN CATALÀ.
DOCENTS EN LLUITA. PROU RETALLADES.
NO DECRET AL TIL!
DONAU-LI DIFUSIÓ! MOLTES GRÀCIES!!
Quico Romeu
comunicació
cid:image005.png@01CEB49F.D38806B0