7.24.2008

BOICOT A TELE5 (JA ESTÀ BÉ DE MENTIDES!!!!)


Benvolguts, benvolgudes,

A finals del passat mes de juny un grup d’intel·lectuals espanyolistes signaven el Manifiesto por la lengua común, que ben aviat es féu públic entre els mitjans de comunicació. El manifest és un text ofensiu i amb trets propis de racisme lingüístic en què pretén relegar el català, basc i gallec a llengües de segona fila, folklòriques, un estil més propi de l’època franquista que no pas d’una democràcia consolidada.

Entre els adherits d’aquest manifest hi trobem el canal de televisió Telecinco, un canal privat que actua amb concessió pública i que ha ofert el seu mitjà per ajudar a difondre el manifest. Des de la Plataforma per la Llengua trobem inacceptable la postura de Telecinco i per això et proposem d’enviar la teva queixa a la cadena, als seus principals accionistes, als seus anunciants publicitaris i al Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme perquè la cadena es faci enrere o rectifiqui. Només et demanem dos minuts del teu temps i que facis els tres passos de la queixa i la màxima difusió entre els teus contactes. Entra a http://plataforma-llengua.cat/telecinco/

Si ho vols, també pots queixar-te a través del formulari www.telecinco.es/contacta, amb un text personal o bé copiant i enganxant la carta que trobaràs a la pàgina web indicada.

Gràcies per la teva col·laboració.