7.16.2008

El pròxim 16 d'agost PACO MUÑOZ


cantarà a Bocairent en la plaça de Bous i serà uns dels darrers concerts que farà, almenys, a la nostra comarca. Com a membre del BNV i secretari local de Benicolet (la Vall d'Albaida) vull adherir-me a aquest homenatge-concert en nom dels membres i votants del BNV a Benicolet. Fem nostre l'escrit del director de CRÒNICA, d'Ontinyent que us deixem a continuació.

Excm. Sr.

La redacció i la gerència de la revista Crònica Tribuna d’Opinió d’Ontinyent i de la Vall d’Albaida s’uneix al poble de Bocairent en l’acte d’homenatge al Cantautor Paco Muñoz per les tantes i tantes cançons que han omplert de gaudi els nostres dies; per tant com ha propagat arreu els noms de les coses i dels llocs i de les persones del nostre País Valencià, especialment de la Vall d’Albaida, tan estimada per ell; per tantes hores de música dedicades als grans i als menuts, per haver dignificat com pocs la nostra llengua, per tantes cançons dedicades als nostres poetes i, sobretot, per haver estat, com pocs, fidels al seu País, a pesar dels entrebancs patits per unes administracions tan poc amatents a tot allò que signifique valencianisme.

Per tot això ens unim a la petició de lliurar-li la Medalla d’Or de Bocairent al cantautor Paco Muñoz i la possibilitat de dedicar-li un indret del poble, posant-li el seu nom.

Signat: Pep Alfonso i Díaz. Director