5.29.2017

ORGULL 2017: MOSTRA LA PLOMA (LAMBDA)

Benvolgudes sòcies i socis, amigues i amics,
Arriba juny, mes de l’Orgull LGTB, i abans de la gran manifestació i festa que, des de Lambda, estem preparant-vos, volem convidar-vos a dos esdeveniments importantíssims: la III edició de Mostra la Ploma, i la XXII edició dels Premis Margarida Borràs.
Al llarg de gran part de juny, podràs gaudir de la III edició de Mostra la Ploma, Festival Internacional de Cinema i Cultura per la Diversitat Sexual, de Gènere i Familiar de València. Este esdeveniment cultural LGTB, un dels més importants de tot l’Estat, comptarà amb 30 obres cinematogràfiques, que podran gaudir-se a les dues seus del festival: la Filmoteca Valenciana i l’Aragó Cinema, entre el 2 i el 13 de juny. En esta entrada del web podràs vore tota la informació que necessites: la programació, les seus i preus de les activitats, així com els actes d’inauguració i de clausura del Festival. I ací tens l’esdeveniment oficial a Facebook, perquè pugues compartir-ho.
D’altra banda, el 16 de juny tindrà lloc la ja XXII Edició dels Premis Margarida Borràs, que anualment Lambda atorga a les persones i entitats en reconeixement per la seua lluita per la diversitat sexual, de gènere i familiar. Este any, 557 anys després de l’execució de Margarida a la Plaça del Mercat, les premiades són la nostra benvolguda activista trans Ana Cano, Melu, a títol pòstum; la Fundación 26 de Diciembre pel seu compromís amb les persones LGTB majors, i la ILGA, per la seua lluita constant pels drets i llibertats d’LGTBI a tot el món durant 31 anys.
Ací disposes de tota la info relativa al lliurament dels Premis. L’acte començarà a les 19h, al Saló d’Actes del MuVIM (C/Quevedo 10) i l’entrada serà lliure fins completar aforament.
Esperem comptar amb totes i tots vosaltres al llarg d’este mes. Recordeu que el dia 24 de juny tindrà lloc la manifestació i la festa de l’Orgull LGTB de València. Però, d’això, ja en parlarem en breu…
Una abraçada.
Fani Boronat
Coordinadora General