5.20.2016

#Alavalenciana presenta les seues llistes del 26J amb la certesa de guanyar al País Valencià El líder de la coalició formada per Compromís-Podem-EUPV, Joan Baldoví, afirma que es presenten amb l’objectiu de “jugar-nos, amb el PP, el primer lloc” a la nostra autonomia (LA VEU DEL PAÍS VALENCIÀ)

La coalició Compromís-Podem-EUPV 'A la valenciana' ha presentat aquest divendres les seues llistes a les pròximes eleccions del 26 de juny amb l'objectiu de “jugar-se, amb el PP, el primer lloc” al País Valencià. Així ho ha assegurat el número 1 al Congrés per a la circumscripció de València, Joan Baldoví, que s'ha mostrat “encantat” de repetir aquesta “apassionant” aventura “que pot conduir al canvi l'Estat espanyol”.

Després de Baldoví, com a número dos a la cambra baixa, es presenta Àngela Ballester (Podem); el tercer, Enric Bataller (Compromís); quatre, Rosana Pastor (Podem), i en cinquena posició, Ricardo Sixto, que va encapçalar la llista valenciana al Congrés per EUPV-Unitat Popular en les passades eleccions del 20 de desembre.

Li segueixen Sergi González, Paula Espinosa, Lola Bañón, Vicent Alonso, Teresa Díaz, Reyes Matamales, Jaime Paulino, Roser Maestro, Lorena Calatayud, Jordi Alamán i l'alcalde de València, Joan Ribó. Al Senat, 'A la valenciana' presenta Ferran Martínez, Dolors Pérez i Pilar Dasí.

Sobre la unió de les tres formacions en una única coalició, Baldoví s'ha declarat "encantat" d'haver aconseguit el que volien haver-hi assolit “fa quatre o cinc mesos”. La presentació d'aquestes llistes és, en la seua opinió, “el tret d'eixida d'una campanya que tindrà la mateixa il·lusió i força que l'anterior”.

Amb aquesta formació conjunta, ha dit el dirigent de Compromís, estan “en disposició de jugar cos a cos amb el PP” i intentar “jugar-se el primer lloc” al País Valencià. “Encantat de repetir aquesta apassionant aventura que pot conduir al canvi l'Estat espanyol”, ha subratllat.
 
El dirigent de Compromís s'ha pronunciat en aquests termes durant la presentació de les llistes de 'A la valenciana' per a la circumscripció de València davant la Junta Electoral, situada en la Ciutat de la Justícia.

Baldoví ha argumentat que el dia 26 de juny -quan se celebren les eleccions estatals- “no ens podem quedar a casa”. “Més que mai, hem d'anar a votar i donar suport a les forces que van a propiciar el canvi”, ha comentat en aquest sentit. "Aquesta terra -ha continuat- és una terra de canvi, és la punta de llança del canvi en l'Estat espanyol".

Àngela Ballester (Podem): “Anem a per totes. És el moment de desempatar”

Per la seua banda, la representant de Podem, Àngela Ballester, ha assegurat que estan “molt satisfets” amb aquesta candidatura, amb la qual han aconseguit, ha afegit, “sumar gent molt diferent”.

“Aquesta candidatura està pensada per sumar a tots aquells que encara no ens han votat, que abans hagen pogut votar a altres forces polítiques però que ara van a veure que aquesta és l'opció necessària perquè puga haver-hi un govern de canvi, de coalició", ha manifestat.
Ballester també ha destacat que en la coalició “estem convençuts que en aquesta ocasió podem superar el PP” i, per a això, van “a per totes, amb el suport de diverses forces polítiques i de molta gent” que els està dient que “aquest és el moment de desempatar i que el 26 de juny guanyarà la gent”.

Ricardo Sixto (EUPV): “Aspirem a ser la formació més votada en les tres circumscripcions”

Per la seua banda, Ricardo Sixto ha sostingut que aquesta candidatura "serà guanyadora el pròxim 26 de juny" i "aspira a ser la més votada en les tres circumscripcions” del PV. A més, ha assenyalat, sobre aquesta coalició: "És el resultat d'un esforç molt gran de moltes forces polítiques, que hem posat molt de la nostra part per a sumar la il·lusió de molta gent i estem convençuts que el dia 26 aquesta il·lusió entrarà a les urnes en forma de milers i milers de vots".